Friday, August 29, 2008

Futbal chuz


ha.. ni ammar yg sebut la.. erti kata lain football shoes..dia mmg addict ckit klu bab bab berkaitan bola sepak nie.. pastu dari malaysia lagi cbuk nak beli... actually kasut ni g dady dah beli sebelum kitorg dtg cni, tapi ktorg sorok.. sebab ape ke he nye yeop nak pkai kasut bola klu x main bola...



tapikan.. ntah mcmne kitorg cbuk2 mengemas barang dalam lemari, dia nampak la pulak kotak kasut dia tuh.. ape lagi terusla teruja nak pkai.. siap nak stokin sekali x tahan.. yg plang syok dia mmg dok umah xkan pkai sluar punya.. pampers je..tapi main bola nye psl nak paki sluar pendek...hahaha..sebenarnya tu sluar swimming.. bantai jela..janji pendek..ala2 jersey..

dahla dady terpaksa melayan plak nak pkai chuz.. pastu apa lagi berdentam dentum la umah kayuku ini dgn bola dia... hish risau je aku..roboh plak umah nie.. tapi sian plak dia..biarla lepas gian.. lgpun kasut ni mmg sengaja dady dia beli besar ckit.. jimat belanja...thn la sethn dua..

xpela ammar... nt bebila kita gi garden men bola ngan kasut tu.. at last buka la jugak kasut tu.. simpan la blk..ntla bila senang2 boleh la bwk dia main bola ngan chuz dia tu...

3 comments:

Kak Piah said...

canteknyer chuz dia...

weh hng jumpakl dak convent kt mana? face book ek?

posh711 said...

aah.. wei apdet la facebook hang..ramai gakla.. nt blh add diorg..giler2 jejak kasih beb..

pu3ju said...

tomeyyyyy la ammar pakai snow cap tu