Sunday, August 17, 2008

kembali lagi - Part 2

Lepas check out hotel kul 930 am.. plan nak gi lumah kawan oma kat Nerima.. tapi apa musim pagi2 dah gi umah org..so gi lepak2 kat Hard Rock.. breakfast dulu.. sbb kang risau plak perut dangdut raggae plak..so pas shopping apa yg patut n breakfast terus plak naik train ke nerima.. hark rock nie betui2 dlm station kat Euno.. mmg senang bangat... *wahaha lama x tgk citer indon seh..

sampai Nerima member oma dtg amik kat stesen.. dia nie member oma masa belaja.. dah kawin n ader ank sorg..diorg ni laki bini keja.. so masyukla...lepas sampai umah diorg n siap2 gi wat bbq plak kat area umah diorg.. kat sni ramai org malysia gak..area tokyo mmg ramai.. so mcm suasana malaysia terasa...best ar...



diorg mmg selalu buat bbq nie kalau time musim panas.. selalu la diorg berkumpul... syok giler... baru la dpt nak sembang2 n bercerita.. aderla yg ader family gak n bujang2.. klu dah berkumpul mcm nie pastu plak dok tempat org mmg la cepat mes..ra.. huhuhu...yg dukung baby tu la kawan omar.. ank dia cute.. baby boy.. Aqil.. lepak2 bbq sampai la matahari pun dah x nampak..

packing2 barang..sebab ader agenda lain plak malam nanti.. wuish diorg nie dasat.. x penat pun.. aku plak ala2 kepenatan..maklumla asyik dok dlm umah je..sekali sekala berjalan kaw2 punya.. amik ko...

balik umah.. mandi2 utk ke tempat agenda yg berikutnye...huhuhu.. tunggu next entry kay.. ammar dah naik hot tu.. nak layan utube.. babai

3 comments:

Kak Piah said...

wahahahaha.. hambik ko..
marathon entry nampak...aku suker!aku suker!! tak dpt pi sana dpt tgk gambaq pon jadi la..wei lenkali pi hard rawk tu beli la satu tshirt ukuran muslimah sejati kat aku.. aci centu?? nak jugak!! nak jugak!!

psst.. patong deremon biler buleh dpt?? heeee...

posh711 said...

hehehe... tgu la filte dari japan landing kat msia.. tapi kena ader akula.. ader la doraemon..hahhaa..insyaAllah ader la.. aku blum jmp lagi doraemon yg sesuai..ntla kay..

Kak Piah said...

wah bess..bess.. akan ku tunggu di airport nnti sambil memegang sepanduk.. idop chelly!!! baiknyer bodek...